Sveučilište u Rijeci

Konferencija The Future is Now – znanost za bolju budućnost

Ideje.hr / 16. srpnja 2018. / Aktualno

Međunarodni znanstveni savjet Sveučilišta u Rijeci broji deset članova. Prva konferencija članova Međunarodnog znanstvenog savjeta Sveučilišta u Rijeci održana je 6. srpnja ove godine na temu „Science first – znanost, a ne predrasude“. Druga konferencija je u ponedjeljak 23. srpnja

U Gradskoj vijećnici u Rijeci u ponedjeljak, 23. srpnja od 10:30  održava se Druga konferencija članova Međunarodnog znanstvenog savjeta (MZS) Sveučilišta u Rijeci.

Konferenciju će otvoriti rektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija, koja će sudjelovati i u panel raspravi, te gradonačelnik Rijeke mr. sc. Vojko Obersnel. Na njoj sudjeluju prof. dr. sc. Ivan Đikić, Goethe Sveučilište u Frankfurtu, Njemačka, prof. dr. sc. Danica Kragić Jensfelt, Kraljevski institut za tehnologiju u Stockholmu, Švedska, prof. Vedran Mimica, dipl. ing. arch.Tehnološki institut države Illinois u Chicagu, SAD, prof. dr. sc. Željko Ivezić, Sveučilište u Washingtonu, SAD – uključenje u rad Skype vezom. Moderator konferencije članova MZS-a bit će v.d. urednika akademskog portala Ideje.hr Željko Ivanković.
Više na ovoj poveznici.