Pravo na sada

Promocija knjige radova iz sociologije prostora

Ideje.hr / 9. ožujka 2017. / Aktualno

© 2016 NSZVO

Promocija druge knjige dr. sc. Saše Poljanec Borić pod naslovom Pravo na sada, Radovi iz sociologije prostora održat će se u četvrtak 16. ožujka u 12 sati u Multimedijskoj dvorani Instituta Ivo Pilar.

Promocija druge knjige dr. sc. Saše Poljanec Borić pod naslovom Pravo na sada, Radovi iz sociologije prostora održat će se u četvrtak 16. ožujka u 12 sati u Multimedijskoj dvorani Instituta Ivo Pilar.

Prema Predgovoru, knjiga se sastoji od četrnaest publicističkih radova posvećenih društvenim promjenama u hrvatskom prostoru objavljenih u obliku komentara na internetskom portalu H-Alter u tijeku 2014. i 2015. godine. Također, u knjizi se objavljuju četiri rada koja se bave sličnim društvenim i prostornim temama kao i publicistički radovi, ali u drugoj, znanstvenoj formi… Tekstove okupljene u knjizi jedinstvenom cjelinom čini njihova usmjerenost na analizu društvenih procesa u prostoru, u svim njegovim „analitičkim“ cjelinama: ruralnim i urbanim, kontinentalnim i primorskim, obalnim i otočnim, nacionalnim i regionalnim…

Knjiga dr. sc. Poljanec Borić 28. je u Biblioteci Studije Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar.